Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Villa Hooghe Heide - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Villa Hooghe Heide

Zorg (Sociale economie)

Villa Hooghe Heide is een aangenaam thuis voor ouderen met geheugenproblemen en chronische lichamelijke aandoeningen. De villa ligt centraal in Amersfoort op loopafstand van de markt , het winkelcentrum en er is een bos in de buurt. In Villa Hoogerheide is sfeer net zo belangrijk als professionele zorg. Het huis heeft 21 appartementen en studio’s met een eigen sanitaire voorziening. Daarnaast zijn er twee ruime woonkamers met keuken waar ruimte is voor ontmoeting. Het souterrain biedt gelegenheid voor bewegingsacitviteiten, fysiotherapie en welness. De villa is omgeven door 2.500 m2 besloten tuin en terras voor een veilig verblijf buitenshuis.

http://www.villahoogheheide.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
De Strang 1
3823GL
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.