Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van KiesZon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
IE-Hartel 2 IE-Hartel 2 Duurzame energie
K3Delta K3Delta Duurzame energie
LEDsEnable LEDsEnable Duurzame energie
Lake Turkana Wind Power Lake Turkana Wind Power Duurzame energie

KiesZon

Duurzame energie (Natuur en milieu)

KiesZon ontwikkelt zonne-energieprojecten en gebruikt daarvoor daken van bedrijven, gemeentelijke gebouwen of bijvoorbeeld corporaties. Na de bouw blijft KiesZon nog minimaal 15 jaar eigenaar van de projecten en verzorgt zij de exploitatie.

KiesZon ontwikkelde voor het dak van de woningcorporatie Farwest een PV installatie met een totaal vermogen van 276 killowattpiek. Het gaat om de daken van vier appartementsgebouwen in Amsterdam West.

Ook voor Mitros in Utrecht realiseerde KiesZon een PV installatie met een totaal vermogen van 99.840 Wattpiek. Het gaat om daken van zeven (huur) appartementcomplexen in de Rivierenwijk. De panelen zullen er minimaal 20 jaar liggen en jaarlijks zo’n 85.000 kWh opleveren.

KiesZon heeft 1.650 zonnepanelen geplaatst op Fresh Park Venlo. De panelen zijn geplaatst op het pand van Blue Berry World waarin zij een pakstation voor zacht fruit exploiteert. Fresh Park Venlo is een businesspark met een clustering van versbedrijven, -producten, en -kennis. Het park werkt actief aan duurzame ontwikkeling. Zonnepanelen vormen onderdeel van die aanpak.


Op het dak van de firma Lukkien te Ede is een PV installatie gerealiseerd van in totaal 60.000 Wattpiek. De installatie bestaat uit 250 panelen van iedere 240 Wattpiek. De panelen bedekken ongeveer 1000 vierkante meter aan dakoppervlak.

Voor Thyssen Krupp Materials Nederland in Veghel en Zwijndrecht financiert, exploiteert en realiseert KiesZon een zonnestroomproject met een vermogen van 2,3 MW.

Aeroparc is een multifunctioneel terrein in het Brabantse Gilze en Rijen. Hier doet Kieszon een zonnestroomproject waarin het zeven daken vol heeft gelegd waardoor het hele park op eigen energie draait. Er zijn 3700 zonnepanelen geplaatst met een totale productiecapaciteit van ruim 880.000kWh (250 huishoudens).

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.kieszon.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Amstel 1
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.