Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Boshoeve - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dansende Daken Dansende Daken Duurzaam vastgoed
De Ark De Ark Duurzaam vastgoed
De Bouwmaat Aannemers De Bouwmaat Aannemers Duurzaam vastgoed
De Jacobus De Jacobus Duurzaam vastgoed

De Boshoeve

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

MFA de Boshoeve is een duurzame accommodatie met daarin een kinderdagverblijf en natuurwerkplaats. Daarnaast is er een etage ingericht voor ondernemingen met oog voor de natuur. Het gebouw in Nieuw-Vennep voorziet in eigen energie en zuivert zelf lucht en water. Daarnaast zijn er verschillende maatregelen getroffen om het klimaat te sparen, bijvoorbeeld binnenbeplanting die CO2 uit de binnenlucht zuivert.

Het kinderdagverblijf en de BSO vangen kinderen op met en zonder handicap. De kinderen ontdekken de natuur in de moestuin en tussen de kippen, konijnen en cavia’s. Die ’natuurwerkplaats’ biedt bovendien een zinvolle inhoudelijke dagbesteding aan jongvolwassen met een chronische ziekte, lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

De financiering door Triodos Bank is mogelijk gemaakt door een borgstelling van het NSGK borgstellingsfonds.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.kinderdagverblijfdeboshoeve.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Bosstraat 28
Nieuw-Vennep
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.