Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Herenthout - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Herenthout

Overig (Overig)

Het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde Dieren Herenthout verzorgt gewonde of zieke vogels en wilde dieren om ze na revalidatie opnieuw vrij te laten in de natuur. Het is één van de 10 Vlaamse opvangcentra die erkend zijn door Vogelbescherming Vlaanderen. Het is ook officieel erkend door het Agentschap voor Bos en Natuur. De vereniging draait grotendeels op vrijwilligers. Naast de verzorging van dieren werkt ze ook mee aan natuurbescherming en sensibilisering via allerlei acties, zoals bijvoorbeeld paddenoverzetacties met schoolkinderen, in samenwerking met Natuurpunt. Na elf jaar activiteit was er dringend nood aan meer ruimte. Daarom kocht de vereniging een terrein en een voetbalkantine, die omgevormd worden tot opvangcentrum en bezoekersruimte. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.vocherenthout.be

Overig

De projecten in deze categorie passen niet in een van de hoofdsectoren natuur en landbouw, sociale economie of cultuur en welzijn.

Adres:
Boeyendaal 74
2270
Herenthout
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.