Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Victoria Deluxe - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Théâtre des Zygomars Théâtre des Zygomars Kunst en cultuur
Ultima Vez vzw Ultima Vez vzw Kunst en cultuur
WP Zimmer WP Zimmer Kunst en cultuur
Wrong Men Wrong Men Kunst en cultuur

Victoria Deluxe

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De vzw Victoria Deluxe ontplooide zich als een sociaal-artistiek werkplatform binnen de stedelijke context van Gent. Als sociaal-artistieke werking zet Victoria Deluxe jaarlijks verschillende creaties op in de stad Gent. Via een artistiek werkproces geeft de organisatie diverse mensen en groepen uit de stad een stem om tot een verhaal te komen. De artistieke manier van werken is nauw verbonden met de sociale dynamiek in onze maatschappij. Het vertrekpunt is het werken met mensen en groepen die het binnen onze samenleving moeilijk hebben of lijden onder vormen van uitsluiting. De creaties vertrekken van de kwaliteiten en sterktes van de deelnemers. Zij worden dan ook telkens nauw betrokken bij het opzet, de ontwikkeling en afronding van ieder traject. In tegenstelling tot een aantal maatschappelijke tendensen gelooft Victoria Deluxe in de maakbaarheid van onze samenleving. Onder het motto 'De verbeelding aan de macht' stimuleert de organisatie werk- en denkprocessen waarbij ze onze actuele democratie wil verstevigen. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de overheidssubsidies van de vzw.

http://www.victoriadeluxe.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Dok-Noord 4F 102
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.