Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van CycleNation - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bob Orange Bicycles Bob Orange Bicycles Winkels Non-food
Charlie + Mary Charlie + Mary Winkels Non-food
De Amaranth De Amaranth Winkels Non-food
De Beeldhouwwinkel De Beeldhouwwinkel Winkels Non-food

CycleNation

Winkels Non-food (Sociale economie)

CycleNation is een fietsenwinkel in de Steenstraat in Arnhem. CycleNation verkoopt merken die net even anders zijn dan anders. De merken onderscheiden zich op het gebied van bedrijfscultuur, sociaal- en/of milieubewustzijn, stijl en kwaliteit. Samen met een goede werkplaats, vakkundig personeel, een kopje (h)eerlijke koffie of thee, een leestafel en zelfs een tuintje maakt dit CycleNation tot dé ontmoetingsplek voor elke fietsliefhebber.

Eigenaar Jasper Meijerink: “Een fiets is voor mij meer dan alleen een vervoermiddel of sportapparaat, het is dat allebei en nog zoveel meer. Een oplossing voor verkeersproblemen, een modeaccessoire, een lifestyle-uiting, een werkpaard, een technisch hoogstandje, een traditie op twee wielen. En dat wil ik delen. Daar zet ik me met hart en ziel voor in. Dat verkoop ik. Zo ben ik, zo is mijn winkel!”

http://www.cyclenation.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Steenstraat 52A
6828CM
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .