Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Aquafin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bemap Immo Bemap Immo Duurzaam vastgoed
De Gentse Voorhaven De Gentse Voorhaven Duurzaam vastgoed

Aquafin

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Aquafin werd in 1990 opgericht door het Vlaamse Gewest om de Vlaamse infrastructuur voor rioolwaterzuivering verder uit te bouwen, te exploiteren en te financieren. Aquafin zorgt voor de opvang van het water van de gemeentelijke riolen in ‘verzamelriolen’, en het vervoer naar zuiveringsinstallaties. Daar wordt het behandeld volgens Europese en Vlaamse normen. Dankzij de opgebouwde knowhow en ervaring in die domeinen, wordt Aquafin regelmatig gevraagd als partner in binnen- en buitenlandse onderzoeksprojecten. Via een dochterbedrijf is Aquafin actief in het buitenland (met de focus de nieuwe lidstaten van de Europese Unie), en voor industriële klanten. De overeenkomst met de Vlaamse overheid bepaalt dat Aquafin zowel een deel van de taken van de gemeenten als installaties van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) overneemt. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

http://www.aquafin.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Dijkstraat 8
2630
Aartselaar
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.