Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dagcentrum Sint-Niklaas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Dagcentrum Sint-Niklaas

Zorg (Sociale economie)

Dagcentrum Sint-Niklaas verstrekt zorg op maat voor volwassenen met een verstandelijke handicap. Er zijn 92 plaatsen. De doelstelling is emancipatie: mensen kansen en stimulansen geven om zich te ontplooien. Er zijn groepsactiviteiten zoals koken en plastisch werk, naast arbeidsgerichte activiteiten, met als doel een goed product te maken. Tweewekelijks gaat het de groep ook onder begeleiding naar de markt van Sint-Niklaas om die producten aan te bieden. Andere activiteiten zijn meer gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en zelf¬standigheid in het dagelijkse leven. Via begeleid werk ten slotte zorgt het centrum ervoor dat volwassenen met een handicap kunnen meehelpen met eenvoudige taken op een werkplek, bijvoorbeeld een boerderij, school of supermarkt. Dagcentrum Sint-Niklaas is actief sinds februari 1974 en is erkend en gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). De organisatie breidt uit en heeft daarvoor een extra deel aangekocht van het gebouw aan het Onze-Lieve-Vrouw-plein, één van haar locaties. Daarnaast wordt de andere locatie in de Knaptandstraat verbouwd. Triodos Bank heeft die investeringen gefinancierd.

http://www.dagcentrum.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Onze-Lieve-Vrouwplein 31
9100
Sint-Niklaas
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.