Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Hinkelspel cv - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Het Hinkelspel cv

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De coöperatieve kaasmakerij 'Het Hinkelspel' werd opgericht in 1982. De coöperatieve vorm zorgt voor een democratisch zelfbestuur. Zo komt economische ontwikkeling tot stand in overleg en consensus met alle leden van de coöperatie. Die houden ook rekening met niet-economische verwachtingen en noden. Als kleine kaasmakerij die nog werkt met dagverse rauwe melk, kan Het Hinkelspel haar klanten een eerlijk en lekker product aanbieden. Pasteurisatie doodt namelijk alle bacteriën, ook de goede die voor een volle smaak zorgen. Het gamma van de kaasmakerij bestaat enkel uit natuurproducten. De jonge kazen, kruidenkazen en licht belegen kazen verdelen ze vooral via natuurvoedingswinkels, Bio Planet en Delhaize. De schimmelkazen, zoals Pas de Bleu en Pas de Rouge, is eerder in speciaalzaken te vinden. Daarnaast hebben ze twee eigen winkels, één in Gent en één in Sleidinge. Triodos Bank heeft het materiaal en de lokalen van het Hinkelspel in Sleidinge gefinancierd.

http://www.hethinkelspel.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Weststraat 134a
9940
Sleidinge
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.