Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier de l'Avenir scrl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arpège-Prélude Arpège-Prélude Professionele diensten
Art Consult Art Consult Professionele diensten
Catherine Maas Catherine Maas Professionele diensten
Centre d’Entreprises de St-Gilles Centre d’Entreprises de St-Gilles Professionele diensten

Atelier de l'Avenir scrl

Professionele diensten (Sociale economie)

‘Atelier de l’Avenir’ is een dochteronderneming van ‘Ateliers du Monceau’, een onderneming voor aangepast werk die hoofdzakelijk dove en slechthorende mensen tewerkstelt. ‘Atelier de l’Avenir’ zal zich toeleggen op het nieuwe project CIMEDE, wat staat voor ‘Construction Industrielle de Maisons Evolutives Durables et Economiques’. Het gaat om een duurzame bouwmethode op basis van houten panelen, die als een kit gemonteerd, gedemonteerd en gehermonteerd kunnen worden. Zo kan een huis doorheen de tijd nog evolueren en van samenstelling veranderen. De verbindingen voor ventilatie, water en elektriciteit zijn mee geïntegreerd in de panelen. Die voldoen ook aan hoge isolatiestandaarden, terwijl de prijs laag blijft dankzij het industriële proces. Dat zijn meteen ook belangrijke troeven voor sociale woningbouw. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de bouw van een fabriek waar de panelen zullen worden geproduceerd, naast een kredietlijn voor de kasbehoeften van de onderneming.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://dekleurvangeld.be/?p=468

http://www.dumonceau.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue de l'Avenir 75
4460
Grâce-Berleur
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.