Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Coupole Bruxelloise de l'Autisme - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Coupole Bruxelloise de l'Autisme

Zorg (Sociale economie)

‘Coupole Bruxelloise de l'Autisme’ is een vereniging van vrijwilligers, ouders en professionele zorgverleners. Ze werd opgericht om in Brussel een opvangplaats te creëren op maat van volwassenen met autisme. Specifiek voor hen bestaat er momenteel namelijk niets en vaak kunnen ze door hun zware handicap in andere centra niet terecht. In Jette bouwt de vereniging nu twee centra in de Esseghemstraat: het dagcentrum ‘Estreda’ met plaats voor 15 gasten en het centrum ‘Condorcet’ voor een permanent verblijf, met 3 appartementen voor telkens 5 bewoners. Met behulp van de nodige ondersteuning, kunnen volwassenen met autisme er een zelfstandig en sociaal leven leiden in een familiale omgeving. Triodos Bank heeft de organisatie een krediet verleend voor de bouw van de centra.

http://www.estreda-condorcet.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Esseghem
1090
Jette
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.