Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van VEGE-Table / La Cookiserie Namuroise - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tim David Tim David Natuurvoeding
't Reigershof 't Reigershof Biologische landbouw
Bioforum Vlaanderen Bioforum Vlaanderen Biologische landbouw

VEGE-Table / La Cookiserie Namuroise

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

VEGE-table is een traiteur uit Namen die veel belang hecht aan het milieu, biodiversiteit, gezondheid, traditionele landbouw en eerlijke handel. Hij werkt enkel met lokale seizoensgroenten, die vaak ook biologisch zijn. VEGE-table verzorgt grote en kleine evenementen in België daarbuiten. Daarnaast organiseert de traiteur culinaire workshops en geeft hij advies over biologische en vegetarische voeding. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van een gebouw en materiaal waarmee VEGE-table koekjes zal maken op basis van biologische en lokale ingrediënten, onder de naam 'La Cookiserie Namuroise'.

http://www.lacookiserie.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Marie Henriette 42
5000
Namur
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.