Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Institut Saint-Joseph-Sacré-Coeur asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Institut Saint-Joseph-Sacré-Coeur asbl

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het 'Institut Saint-Joseph-Sacré-Coeur' is een katholieke middelbare school met meer dan 200 leerlingen. Zij die dat willen, volgen er zogeheten ‘immersie-onderwijs’ en krijgen twee vakken of 12 à 14 uur in het Nederlands, van een Nederlandstalige leerkracht. Naast de gewone vakken organiseert de school verschillende andere activiteiten, zoals koken, toneel of een uitwisselingsprogramma met school in Limburg en Duitsland. Het gebouw in de Route de Beausaint, één van de twee locaties van de school, was dringend aan renovatie toe. Om het energieverbruik te verminderen worden ramen en verwarmingsinstallatie vervangen. Verder wordt het dak geïsoleerd en wordt er in brandbeveiliging geïnvesteerd. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de renovatiewerken.

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Vieille route de Beausaint 22
6980
La Roche-en-Ardenne
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.