Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Romo Productions Energie Electrique SARL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Orka Brussel nv Orka Brussel nv Duurzame energie
Orka Orka Duurzame energie
Pirotech sprl Pirotech sprl Duurzame energie

Romo Productions Energie Electrique SARL

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Romo Productions Energie Electrique SARL is een projectvennootschap die werd opgericht voor de bouw en uitbating van een zonnepaneelinstallatie op het dak van een manege in Cazilhac in Frankrijk (in het kanton Carcassonne-Sud). Het dak heeft een oppervlakte van meer dan 1.800 vierkante meter, en samen hebben de zonnepanelen een vermogen van 239 kWp (kilowattpiek), wat overeenkomt met groene stroom voor meer dan 70 gezinnen. De manège zal zelf geen stroom afnemen van de installatie. De projectontwikkelaar is Valeco, een Frans familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met groene energieprojecten. Valeco is actief in wind- en zonne-energie en ook in warmtekrachtkoppeling. Triodos Bank heeft verschillende zonnepaneelinstallaties van de groep mee gefinancierd.

http://www.groupevaleco.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Chemin de Palaja
11570
Cazilhac
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.