Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Loubière Energie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Les Vents d’Arpes Les Vents d’Arpes Duurzame energie
Ligogne & Sun Ligogne & Sun Duurzame energie
Merytherm SA Merytherm SA Duurzame energie
Mobilae Mobilae Duurzame energie

Loubière Energie

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De projectvennootschap ‘Loubière Energie SARL’ werd opgericht voor de bouw en exploitatie van een zonnepaneelinstallatie op het dak van opslaggebouwen van een Frans houtbedrijf. Het dak heeft een totale dakoppervlakte van 6.500 vierkante meter. Samen hebben de geïnstalleerde zonnepanelen een productiecapaciteit van 850 kWp (kilowattpiek), wat overeenkomt met groene stroom het voor ongeveer 250 gezinnen. De projectontwikkelaar is Valeco, een Frans familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met groene energieprojecten. Valeco is zowel actief in wind- en zonne-energie als in warmtekrachtkoppeling. Triodos Bank heeft ‘Loubière Energie’ mee gefinancierd. Eerder verleende de bank al een financiering voor de ‘Centrale Solaire de Cahors Sud’ van Valeco.

http://www.groupevaleco.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Zone Artisanale d’Arsac
12850
Sainte Radegonde
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.