Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting het Utrechts Monumentenfonds - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stille Steen Stille Steen Duurzaam vastgoed
StudentStay Real Estate StudentStay Real Estate Duurzaam vastgoed

Stichting het Utrechts Monumentenfonds

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het Utrechts Monumentenfonds (UMF) is een stichting die bijdraagt aan het behoud en herstel van de oude binnenstad van Utrecht. Dit doet de stichting door huizen te kopen, te restaureren, te onderhouden en geschikt te maken voor bewoning of bedrijvigheid. Daarnaast heeft het UMF ook een andere belangrijke functie. Door middel van informatievoorziening en het organiseren van excursies en lezingen probeert het UMF zoveel mogelijk mensen te overtuigen van het nut en de noodzaak van het behouden van de leefbaarheid en bewoonbaarheid van de binnenstad van Utrecht. Triodos Bank financiert onder andere de verbouwing van het rijksmonument GrijseSteijn aan de Oudegracht 319 in Utrecht. Bij deze verbouwing is het uitgangspunt dat de monumentale kwaliteit van het gebouw zo goed mogelijk bewaard blijft voor toekomstige generaties. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gedaan op het gebied van energiebesparing.

http://www.utrechtsmonumentenfonds.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Lange Nieuwstraat 53
3512PD
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.