Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vechtclub XL - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Urban Resort: ACTA Urban Resort: ACTA Kunst en cultuur
Vanessa Vromans Vanessa Vromans Kunst en cultuur
Vereniging Kostgangers Vereniging Kostgangers Kunst en cultuur
Vereniging Spade Ateliers Vereniging Spade Ateliers Kunst en cultuur

Vechtclub XL

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Vechtclub XL is een broedplaats in Utrecht Transwijk. De mix van functies en creatieve disciplines maken de Vechtclub tot een succes. Vechtclub XL zit in een voormalig magazijn van 2500 vierkante meter en is een bedrijfsverzamelgebouw voor kantoren, (geluids)studio’s, werkplaatsen, flexwerkplekken, presentatieruimtes en een restaurant met expositieruimte. Er wordt een huurdersselectie toegepast om een interessante mix van disciplines tot stand te laten komen van ruim honderd creatieve ondernemers die openstaan voor onderlinge ontmoeting en samenwerking.

Dit initiatief komt van Stortplaats van Dromen, een ontwerp- en bouwbedrijf dat ook verantwoordelijk was voor de verbouwing en exploitatie. Stortplaats van Dromen werkt vooral met hergebruikte materialen en zoekt milieuvriendelijke oplossingen. Op de nieuwe locatie hoopt Vechtclub XL een brandpunt te zijn van een duurzame creatieve sector.

http://www.vechtclubxl.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Europalaan 2B
3526KS
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.