Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ertzberg cvba - Tweewaters - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
ECJ Invest SA ECJ Invest SA Duurzaam vastgoed
EPE - Mundo-J EPE - Mundo-J Duurzaam vastgoed
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Duurzaam vastgoed
Futurn Futurn Duurzaam vastgoed

Ertzberg cvba - Tweewaters

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Tweewaters wordt een groene long voor Leuven. Het project geeft een tweede leven aan het verlaten industrieterrein tussen de Vaartkom en de Dijle, bekend van zijn grote silo’s. Ontwikkelaar Ertzberg tovert het om tot een nieuwe en spectaculaire duurzame stadswijk. Er komen op termijn 1.200 laagenergiewoningen, kantoren, kleinhandel en culturele ruimtes. De wijk wordt autovrij en groen. Maar liefst 70% van het voormalige bedrijfsterrein blijft onbebouwd. Triodos Bank is de financiële partner van dit uitzonderlijke project.

http://www.tweewaters.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Vaartkom
3000
Leuven
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.