Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ertzberg cvba - Tweewaters - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ecolife vzw Ecolife vzw Milieutechnologie
Ertveld nv Ertveld nv Milieutechnologie
Espace Environnement Espace Environnement Milieutechnologie
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Milieutechnologie

Ertzberg cvba - Tweewaters

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Tweewaters wordt een groene long voor Leuven. Het project geeft een tweede leven aan het verlaten industrieterrein tussen de Vaartkom en de Dijle, bekend van zijn grote silo’s. Ontwikkelaar Ertzberg tovert het om tot een nieuwe en spectaculaire duurzame stadswijk. Er komen op termijn 1.200 laagenergiewoningen, kantoren, kleinhandel en culturele ruimtes. De wijk wordt autovrij en groen. Maar liefst 70% van het voormalige bedrijfsterrein blijft onbebouwd. Triodos Bank is de financiële partner van dit uitzonderlijke project.

http://www.tweewaters.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Vaartkom
3000
Leuven
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.