Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Louis Bolk Instituut - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hupkes Installatie Hupkes Installatie Milieutechnologie
Learning Animals Learning Animals Milieutechnologie
Melexis Nederland Melexis Nederland Milieutechnologie
NPSP Composieten NPSP Composieten Milieutechnologie

Louis Bolk Instituut

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Het Louis Bolk Instituut is een onafhankelijk, internationaal kennisinstituut ter bevordering van écht duurzame landbouw, voeding en gezondheid. De organisatie voert onderzoek uit in opdracht van ministeries, provincies, waterschappen, natuurorganisaties, stichtingen, patiëntenorganisaties en het bedrijfsleven. De oplossingen, kennis en adviezen blijken praktisch en goed toepasbaar te zijn en te leiden tot een duurzame en gezonde groei van mens, dier, plant en bodem. Het Louis Bolk Instituut is in 1976 opgericht en gevestigd in Driebergen.

http://www.louisbolk.nl

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Hoofdstraat 24
3972LA
Driebergen-Rijsbergen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.