Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van de pinxi sa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wrong Men Wrong Men Kunst en cultuur
Zinneke asbl Zinneke asbl Kunst en cultuur

de pinxi sa

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Sinds 1991 zet 'de pinxi' interactieve evenementen op poten, zowel in de educatieve als in de toeristische en vrijetijdssector. Het doel is de deelnemers onder te dompelen in een interactieve ervaring. Het kan gaan om eenmalige events of om samenwerkingen met musea, parken of evenementenbureaus. Het werk van de pinxi bestaat erin om ideeën en scenarios om te zetten in interactieve groepservaringen. Daarvoor doet ze ondermeer een beroep op software, elektronica en technologie. Een aantal klanten van de pinxi zijn het atomium (bij de heropening in 2006), de grotten van Han en de Tour Montparnasse in Parijs. Triodos Bank heeft een krediet verleend om het werkkapitaal van de onderneming te financieren.

http://www.depinxi.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Chaussée de Haecht 1103
1140
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.