Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Seefhoek vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Prospective Jeunesse asbl Prospective Jeunesse asbl Maatschappelijke projecten
Respect Seniors Respect Seniors Maatschappelijke projecten
Sint Stanislas 1903 Sint Stanislas 1903 Maatschappelijke projecten
Stebo Stebo Maatschappelijke projecten

Seefhoek vzw

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Seefhoek vzw beheert en verhuurt het vastgoed van de overkoepelende vzw Samenlevingsopbouw Antwerpen Stad. Die is actief rond vier hoofdthema’s: recht op wonen, recht op inkomen, recht op arbeid en solidair samenleven. De vzw organiseert maatschappelijk kwetsbare groepen om gemeenschappelijke problemen aan te pakken, en werkt ook aan een beleid dat is afgestemd is op hun noden. De organisatie heeft een eigen klusploeg die binnen de vzw verschillende klussen uitvoert. Het is tegelijk een project dat kansengroepen de mogelijkheid geeft om werkervaring op te doen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van een pand dat zal dienen als magazijn en uitvalsbasis van die klusploeg.

http://www.samenlevingsopbouw.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Gasstraat 12-14
2060
Antwerpen
België

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.