Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Paridjeza - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Paridjeza

Zorg (Sociale economie)

Paridjeza is een centrum voor therapeutisch werk en persoonlijke groei. Mensen kunnen individueel of in groepen begeleiding en ondersteuning krijgen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het hart van Paridjeza wordt gevormd door de praktijken voor lichaamsgerichte psychotherapie van Regina Rauw (core-energetische therapeut) en Jeroen Gigengack (zangtherapeut en coach). Zij geven samen parencoaching, meerdaagse workshops en (internationale) trainingen. Daarnaast is Paridjeza een werkgemeenschap voor therapeuten met een holistische benadering. Gezond zijn, duurzaamheid en compassie zijn hier belangrijke termen. Paridjeza is een inspirerende werkplek met werkruimten, natuur, rust en stilte. Het centrum bevindt zich op een terrein met bloemrijk grasland, natte heide, houtwallen, vennen en poelen.

http://www.paridjeza.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Elperstraat 8
9443TL
Schoonloo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.