Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Kerkmeerweg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Estlandweg II Windpark Estlandweg II Duurzame energie
Windpark Hellegatsplein Windpark Hellegatsplein Duurzame energie
Windpark Kreekraksluis Windpark Kreekraksluis Duurzame energie
Windpark Neeltje Jans B.V. Windpark Neeltje Jans B.V. Duurzame energie

Windpark Kerkmeerweg

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Net boven Heerhugowaard staan 3 Vestas V52 windturbines. Deze 3 turbines zorgen voor een totaal vermogen van 2.550 kilowatt. De gemiddelde productie per jaar bedraagt 6.300.000 kWh, goed voor de voorziening van 1800 huishoudens van electriciteit.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Kerkmeerweg
Oudkarspel
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.