Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Suurhoffbrug - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Vader Piet Windpark Vader Piet Duurzame energie
Windturbine RIFF Windturbine RIFF Duurzame energie

Windpark Suurhoffbrug

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Suurhoffbrug is een windpark in het Rotterdamse havengebied. Pure Energie heeft dit park ten zuiden van de N15 op de nooroever van het Hartkanaal gerealiseerd. Hier staan 4 Enercon E82 windturbines met een vermogen van 3 megawatt. Jaarlijks leveren deze molens een productie van ongeveer 35 miljoen KwH. Deze hoeveelheid kan 10.000 huishoudens voorzien van energie en het levert een energiebesparing op van bijna 20.000 ton CO2.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hengelosestraat 569
7521AG
Enschede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.