Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van geWoonboot - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Tuyu Tuyu Professionele diensten
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten
iinn Sustainable Beauty iinn Sustainable Beauty Professionele diensten
textual textual Professionele diensten

geWoonboot

Professionele diensten (Sociale economie)

De geWoonboot is allesbehalve een gewone boot. Joan Kramer en Jan Huisman zijn de eigenaren van deze boot die verankerd ligt aan de innovatieve en creatieve NDSM-werf in Amsterdam. Alles wat er op en rond de boot gebeurt, van expertmeeting tot diner, heeft te maken met duurzaamheid.

De GeWoonboot voorziet het grootste deel van de energiebehoefte zelf door middel van waterzuiverings- en energieopwekkingsinstallaties die aan boord zijn. Met 22 zonnepanelen wekt de geWoonboot haar eigen elektriciteit op. Deze wordt opgeslagen in accu’s onderin de boot. Het energieverbruik wordt verder geregeld door een geavanceerd besturingssysteem.

Met de geWoonboot laten de eigenaren zien hoe duurzaam ‘drijvend werken en wonen’ er uit kan zien. Zo dragen zij uit wat je zelf kunt bijdragen aan een beter milieu en inspireren ze anderen om ook hun kennis te delen. Bedrijven en particulieren kunnen de boot gebruiken als kennis-, werk-, vergader- en traininglocatie.

http://www.gewoonboot.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
NDSM plein 104
1033WB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.