Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van I-propeller nv - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Green Consulting Green Consulting Professionele diensten
Hêtre Intérieur Hêtre Intérieur Professionele diensten
Innerlijke Bron Innerlijke Bron Professionele diensten
Jamabo Jamabo Professionele diensten

I-propeller nv

Professionele diensten (Sociale economie)

Het advies- en studiebureau I-propeller helpt ondernemingen bij het commercialiseren van diensten die beantwoorden aan de maatschappelijke, sociale of ecologische uitdagingen van vandaag. Het gaat om diensten die tegelijk vernieuwend, sociaal én winstgevend zijn. De kernthema’s zijn: ecologie, ethische vraagstukken, demografie, diversiteit en armoede. I-propeller haalt zijn inspiratie daarvoor bij sociale ondernemers. Johan Moyersoen, directeur-generaal van I-propeller: "Wij helpen ondernemingen om innoverende ideeën te ontwikkelen, andere markten te verkennen, vernieuwende commerciële modellen te bouwen en nieuwe distributiekanalen uit te proberen. We doen een beroep op de kennis en de methodes van sociale ondernemingen. Daarvoor hebben wij een net van meer dan 1.500 sociale ondernemingen in Europa uitgebouwd.” I-propeller leidt ook een lab dat sociale ondernemers en projecten ondersteunt in de opstartfase. Samen met partners zoals de KULeuven voert het bureau ten slotte onderzoek naar sociaal ondernemerschap, om zo de vinger aan de pols te houden van nieuwe trends en ontwikkelingen. I-propeller heeft heel diverse klanten, waaronder VDAB, Stad Gent, duurzame energieleverancier Eneco en Antwerp Management School. Triodos Bank behoort tot de belangrijkste investeerders van I-Propeller. De bank heeft de onderneming ook een kasfaciliteit verleend om de groei van de kernactiviteiten te financieren.

http://www.i-propeller.com

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Clemenceaulaan 20
1070
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.