Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van ODE Vlaanderen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mobilae Mobilae Duurzame energie
Monceau Hydro SA Monceau Hydro SA Duurzame energie
Orka Brussel nv Orka Brussel nv Duurzame energie
Orka Orka Duurzame energie

ODE Vlaanderen

Duurzame energie (Natuur en milieu)

ODE Vlaanderen, de Organisatie voor Duurzame Energie Vlaanderen, is de sectororganisatie voor duurzame energie in het Vlaamse Gewest. ODE organiseert overleg tussen hernieuwbare energiebedrijven onderling en met de overheid, via verschillende overlegplatformen voor de verschillende types hernieuwbare energie. Zo wil ODE bijdragen aan concrete beleidsvoorstellen voor de uitbouw van meer duurzame energie. ODE Vlaanderen is op de eerste plaats een sectororganisatie. Als koepel groepeert ODE Vlaanderen de meer dan 300 leden in diverse technologieplatformen rond hernieuwbare energie. De leden vinden op de website de meest recente informatie over regelgeving, nieuwe evoluties en het overleg met de overheid en andere spelers. Triodos Bank heeft een bankgarantie verleend voor het gebouw dat de organisatie huurt in de Koningsstraat, samen met de Franstalige zusterorganisaties APERe en Edora.

https://www.ode.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Koningsstraat 35
1000
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.