Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Altissia - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Altissia

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Altissia is gespecialiseerd voor taalopleidingen op afstand (‘e-learning’ en ‘blended learning’). Het bedrijf uit Louvain-la-Neuve ontwikkelt en commercialiseert een onlineplatform met cursussen in vijf talen: Engels, Frans, Spaans, Duits en Nederlands. Ze zijn bestemd voor scholen ondernemingen en overheden, maar ook voor particulieren. Altissia is sinds de oprichting in 2005 in volle groei en is ondertussen in verschillende Europese landen actief en ook in Zuid-Amerika. Op vraag van de Waalse overheid heeft Altissia ‘Wallangues’ uitgewerkt (www.wallangues.be), een platform waarmee alle inwoners van Wallonië gratis en eenvoudig van thuis uit talen kunnen leren of bijschaven. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de groei van Altissia en de ontwikkeling van Wallangue te financieren.

http://www.altissia.com

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Place de l'Université 25
1348
Louvain-la-Neuve
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.