Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EDORA - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Courant d'Air SCRL Courant d'Air SCRL Duurzame energie
Dynam'eau Dynam'eau Duurzame energie

EDORA

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Edora is de vereniging van hernieuwbare energieproducenten van Brussel en Wallonië. Ze werd opgericht in 2003 en verdedigt de economische en politieke belangen van de sector op lokaal, regionaal, federaal en Europees niveau. Naast producenten zijn ook studie- en onderzoekbureaus, fabrikanten, installateurs, investeerders en vereningen lid van Edora. Het gaat om spelers die actief zijn in verschillende types van hernieuwbare energie: windenergie, zonne-energie (zowel fotovoltaïsch als thermisch), waterkracht en biomassa (zowel voor biogas als voor verwarming en/of elektriciteit. Triodos Bank heeft een bankgarantie verleend voor het gebouw dat Edora huurt in de Koningstraat, samen met de zusterorganisaties Apère en Ode Vlaanderen.

http://www.edora.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rue Royale 35
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.