Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van AVhuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
WiJS! WiJS! Onderwijs
3RB Vastgoed 3RB Vastgoed Duurzaam vastgoed
All Monuments All Monuments Duurzaam vastgoed
Arnhem, Dudok-pand Arnhem, Dudok-pand Duurzaam vastgoed

AVhuis

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het AVhuis is de plek voor audiovisuele professionals. In dit huis kunnen ondernemers en bedrijven een ‘loft’ huren om te werken aan beeld, geluid, animatie, games en multimedia. In het midden van het huis worden faciliteiten als een studio, montageruimtes en vergaderzalen gedeeld.

Het huis staat op de creatieve en industriële Triple O Campus in Breda, de stad van de beeldcultuur. Een gebouw dat volledig klimaatneutraal is met bijvoorbeeld zonnepanelen, ledverlichting en een hemelwaterinfiltratie. Het AVhuis kreeg hiermee het Groen Label voor duurzame nieuwbouw.

Het AVhuis creëert een huiselijke sfeer die uitnodigt tot netwerken. In het hart van het AVhuis staat het huis dat huurders delen, met comfortabele kamers om te loungen, lezen en lunchen. Dit innovatieve concept stimuleert zo de audiovisuele keten en is daarmee ook sociaal duurzaam.

De Triple O Campus was vroeger het terrein van een brandweerkazerne. Nu is het oude blushuis, de slangentoren en het pakhuis omgebouwd tot onder meer studioruimte.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.avhuis.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Reduitlaan
4814DC
Breda

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.