Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sawa Hasa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Roetz-Bikes Roetz-Bikes Winkels Non-food
Saru Soda Saru Soda Winkels Non-food
SpeelBoek SpeelBoek Winkels Non-food

Sawa Hasa

Winkels Non-food (Sociale economie)

Sawa Hasa is een groothandel in fair trade producten in Tilburg. Via een webshop leveren zij producten aan de 380 Wereldwinkels in Nederland. De producten komen uit verschillende ontwikkelingslanden. Van traditionele handicrafts uit Thailand en Kenia tot spellen uit India en keramiek uit Peru.

Sawa Hasa gelooft dat handel is de motor voor ontwikkeling is. Deelname aan de wereldhandel geeft mensen uitzicht op meer welvaart en een betere kwaliteit van bestaan. Sawa Hasa onderneemt zo met het Eerlijke Handel principe iets tegen armoede en ongelijke verdeling van de rijkdom in de wereld. Deze ongelijkheid vormt namelijk een belangrijk obstakel voor het welzijn van het individu en de gemeenschap.

Samen met de geselecteerde handelspartners en producenten in Azië, Latijns-Amerika en Afrika, wil Sawa Hasa een positieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede. Hierbij staan positief rendement, duurzaamheid in relatie met zelfstandigheid en eigenwaarde voor de producenten en handelspartners voorop.

http://www.sawahasa.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Superior de Beerstraat 40A
5046HC
Tilburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.