Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Paradox - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Odeon De Spiegel theaters Odeon De Spiegel theaters Kunst en cultuur
Odessa Odessa Kunst en cultuur
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters Kunst en cultuur
Pastoe Pastoe Kunst en cultuur

Paradox

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Paradox is een jazzcentrum in Tilburg met hedendaagse, vernieuwende en opvallende muziek op het programma. Het podium werd eind jaren zeventig opgericht door een aantal musici dat op zoek was naar oefenruimte. Inmiddels is Paradox het tweede jazzpodium van Nederland (na het Bimhuis in Amsterdam). In Zuid-Nederland vormt deze plek hét kernpodium voor jazz en geïmproviseerde muziek. Naast concerten vervult Paradox een rol in het opzetten van eigen producties en werkplaatsen, het ondersteunen van educatieve instellingen en het faciliteren van producties van derden.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.paradoxtilburg.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Telegraafstraat 62
5038BM
Tilburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.