Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Il Sogno - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Il Sogno

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Il Sogno is in Amsterdam gevestigd vlakbij de Nieuwmarkt en op het wooneiland van Amsterdam IJburg. Deze kruising tussen een winkel en restaurant biedt klanten een allround Italië-belevenis. Anders gezegd, het is een ongedwongen hedendaags concept. Hier kom je voor al het goede dat Italië te bieden heeft.

Ze hebben echt van alles. Van Italiaanse zoetwaren, wijnen, olijfolie, schepijs, heerlijk versgebakken brood, focaccia tot de in de steenoven gebakken pizza’s. Il Sogno werkt zoveel mogelijk met dagverse producten. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch.

’s Ochtends gaan de deuren open voor versgebakken brood uit de eigen steenoven en serveren ze een heerlijk ontbijt met goede koffie. De hele middag door kun je bij Il Sogno terecht voor lekkere broodjes, vers belegd. ’s Avonds eet je hier een echte pizza onder het genot van een Italiaanse film. Il Sogno heeft ook een assortiment aan Italiaanse designer tassen en modeaccessoires, boeken en cadeauartikelen.

http://www.ilsogno.eu

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Koningstraat 19
1011ET
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.