Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nelson Canal sa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mundo B Mundo B Milieutechnologie
Natuurpunt Natuurpunt Milieutechnologie
Nivel’House scrl Nivel’House scrl Milieutechnologie
R2D2 Architecture R2D2 Architecture Milieutechnologie

Nelson Canal sa

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Nelson Canal nv is een groep van drie private investeerders. Zij kochten het historische gebouw van brouwerij Belle-Vue in Brussel om er een nieuwe bestemming aan te geven. Het centrale gebouw aan het kanaal wordt gerenoveerd tot een energiezuinig en ecologisch hotel met 150 kamers. De sfeer en het ruwe karakter van het gebouw wordt daarbij bewaard. Meininger, een Duitse groep van hotels en hostels, zal het hotel uitbaten. Meininger staat bekend voor lage prijzen, heeft in verschillende Europese steden hotels in gerenoveerde stadsgebouwen, vaak in levendige, eerder alternatieve wijken. Het renovatieproject in Brussel zal het gehele terrein opentrekken en verbinden met de omliggende wijk, dankzij een groot plein aan de rand van het kanaal. Aan dat plein komt ook een toren van zeven verdiepingen met passiefappartementen, en een polyvalente zaal met een bar en restaurant, onder andere voor tentoonstellingen. Het complex zal zo opnieuw deel uitmaken van de wijk, en de buurt nieuw leven inblazen. Triodos Bank heeft het project meegefinancierd.

http://www.meininger-hotels.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Quais du Hainaut 33
1080
Molenbeek-Saint-Jean
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.