Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Saint-Léonard - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Saint-Léonard

Zorg (Sociale economie)

Bij het wijkgezondheidscentrum Saint-Léonard in Luik kan iedereen terecht voor kosteloze basisgezondheidszorg. Dat is mogelijk dankzij een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen, die per ingeschreven patiënt een vast bedrag betalen. Het centrum doet in de wijk ook aan preventie en sensibilisering rond gezondheidskwesties. Er werken drie artsen, één medische assistent, twee kinesitherapeuten, twee verpleegsters en één psycholoog, naast drie onthaalmedewerkers en een technische medewerker. Triodos Bank heeft de aankoop en de inrichting van het gebouw van het centrum gefinancierd.

http://www.maisonmedicale.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Maghin 18
4000
Liège
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.