Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Be.passive asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
AOP Wavre AOP Wavre Milieutechnologie
Ariane Gestco Ariane Gestco Milieutechnologie
Bond Beter Leefmilieu Bond Beter Leefmilieu Milieutechnologie
Boomer Boomer Milieutechnologie

Be.passive asbl

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De vzw be.passive geeft het tweetalige magazine be.passive uit om passiefbouw te promoten. Het magazine is gratis en kwam er op initiatief van Passiefhuisplatform en Platforme Maison Passive, twee organisaties die ondertussen de referentie zijn voor toegankelijke informatie over passiefbouw en energiezuinig bouwen en renoveren. Het magazine wil aan de ene kant het brede publiek sensibiliseren, maar richt zich aan de andere kant ook tot een publiek dat al met het onderwerp vertrouwd is. Ook voor een professioneel publiek zoals architecten staan er artikels in. Be.passive wordt vier keer per jaar verdeeld en is ook gratis te lezen en te downloaden op de website. Het magazine werkt met freelancers en haalt haar inkomsten uit reclame. Triodos Bank heeft een kaskrediet verleend aan Be.passive.

http://www.bepassive.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Place Eugène Flagey 19
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.