Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison médicale Perspective asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison médicale Perspective asbl

Zorg (Sociale economie)

Basisgezondheidszorg verstrekken is de missie van het wijkgezondheidscentrum ‘Perspective’ in Anderlecht. Verschillende kwaliteitscriteria vormen daarbij het uitgangspunt, zoals toegankelijkheid en bijzondere aandacht voor de hele omgeving van patiënten, inclusief psychische en sociale aspecten. Belangrijk daarbij is een goede interdisciplinaire samenwerking in het team tussen de verschillende types zorgverleners en hun externe netwerk. Het systeem van een wachtdienst zorgt verder voor de continuïteit van de dienstverlening. Naast behandeling van gezondheidsklachten en revalidatie doet het centrum ook aan gezondheidspromotie met preventieve en educatieve acties. In het centrum werken drie artsen, één kinesitherapeut, één verpleegster en twee onthaalmedewerkers. Het wijkgezondheidscentrum Perspective werkt met het systeem van forfaitaire betaling, een alternatieve financieringsvorm. De patiënten hoeven daarbij de zorgverstrekkers niet rechtstreeks te betalen. De ziekenfondsen betalen namelijk elke maand rechtstreeks een vast bedrag om de kosten van het centrum te dekken. Triodos Bank heeft een kaskrediet verleend voor de dagelijkse werking van het centrum en een krediet om de verdere groei te financieren.

http://www.maisonmedicale.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Alexandre Pierrard 3
1070
Anderlecht
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.