Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Ferme de Froidmont Insertion asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Joseph Swinnen asbl Joseph Swinnen asbl Maatschappelijke projecten
La Bobine asbl La Bobine asbl Maatschappelijke projecten
Le Monde des Possibles Le Monde des Possibles Maatschappelijke projecten
Le Silex asbl Le Silex asbl Maatschappelijke projecten

La Ferme de Froidmont Insertion asbl

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De vzw ‘La Ferme de Froidmont Insertion asbl’ is actief in de sector van de sociale economie en werkt aan de (re)integratie van mensen die niet makkelijk werk vinden, zoals langdurig werklozen of laaggeschoolden. De organisatie vangt hen op en geeft hen onderdak en professionele opleiding zodat ze opnieuw hun plaats kunnen vinden in de samenleving. De vzw is mooi gelegen in een groene omgeving, in een boerderij in Rixensart. Per jaar leidt de organisatie 10 à 20 volwassenen op tot keukenhulp of kelner. De lesgevers komen uit de horeca. ‘La Ferme de Froidmont Insertion asbl’ omvat het biorestaurant ‘La Table de Froidmont’, drie vergaderzalen, acht kamers waar de stagiairs logeren en kantoren. De vereniging wil ook heeft ook plannen voor activiteiten op het vlak van de isolatie van gebouwen en voor de aanleg van een biologische moestuin. Triodos Bank heeft een cofinanciering verleend voor renovatiewerken aan de boerderij.

http://www.froidmontinsertion.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Chemin du Meunier 38
1330
Rixensart
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.