Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biocap Namur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bio and Co Bio and Co Natuurvoeding
Biocap Charleroi Biocap Charleroi Natuurvoeding
Biofresh Biofresh Natuurvoeding
Bioshopping Bioshopping Natuurvoeding

Biocap Namur

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Biocap Namur is een biosupermarkt met een heel ruim aanbod, die als eerste winkel in Wallonië het Biogarantie-label kreeg. Naast biologische voedingsproducten vind je er ook ecologische onderhoudsproducten en natuurlijke verzorgingsproducten. Voor de verse producten werkt Biocap zo veel mogelijk met lokale leveranciers. De winkel neemt ook zoveel mogelijk fairtradeproducten op in haar gamma. Biocap Namur opent een bijkomende winkel in de buurt van Namen, die zal voldoen aan de normen voor lage-energiebouw (K30). Triodos Bank heeft de aankoop van het terrein en de bouw van die nieuwe winkel gefinancierd. Eerder financierde de bank al de tweede winkel van Biocap in Charleroi.

http://www.biocap.eu

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Saint-Luc 27
5004
Bouge
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.