Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Urbani sa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Thomas & Piron Thomas & Piron Milieutechnologie
Trait Architects Trait Architects Milieutechnologie
Vibe Vibe Milieutechnologie
WTCB WTCB Milieutechnologie

Urbani sa

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De patrimoniumvennootschap Urbani is als vastgoedonderneming hoofdzakelijk actief in de markt van huurwoningen. Sinds 2004 heeft ze zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame woonprojecten met respect voor het milieu. Urbani ontwikkelt woningen die duurzaam, eenvoudig, gezellig en comfortabel zijn, met als doel ze te verhuren. Door het charter te ondertekenen dat de onderneming heeft uitgewerkt, onderschrijven de eigenaar en de huurder gemeenschappelijke waarden: respect voor het milieu (op het vlak van energiebesparing en afvalsortering, voor groene daken, het gebruik van elektrische fietsen), respect voor de buren (bijvoorbeeld bij het gebruik van gemeenschappelijke delen, sportzalen, wasruimtes, moestuin) en voor het verhuurde gebouw. In 2011 zijn de kantoren van Urbani verhuisd naar een gebouw in de Rue de Gruyer in Watermaal-Bosvoorde, waar ook een bureauruimte en een appartement wordt verhuurd. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de aankoop en de renovatiewerken te financieren. Die hebben het traditionele gebouw heel energiezuinig gemaakt, zonder de buitenkant te veranderen.

http://www.urbani.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue de Gruyer 50
1170
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.