Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ligue Royal Belge pour la protection des Oiseaux - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ligue Royal Belge pour la protection des Oiseaux

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De ‘Ligue Royal Belge pour la protection des Oiseaux’ bestaat al sinds 1922 en telt ongeveer 8.000 leden. Het doel van de vzw is vogels en het milieu beschermen en vogeljacht, stroperij, pesticiden en de vernietiging van biotopen bestrijden. Om dat te doen koopt en beheert de liga natuurreservaten (ondertussen al meer dan 100 hectare), verzorgt ze gewonde vogels en informeert en sensibiliseert het publiek en de politiek. Naast 5 vaste medewerkers werkt de liga met vrijwilligers. Sinds 1997 is het natuureducatiecentrum Jalna eigendom van de Liga. Het staat open voor organisaties en scholen en al wie natuurstages, studieweekends of bosklassen wil organiseren. Er werden al meer dan 150 stages gehouden voor groepen uit heel België. De Liga wil het centrum verder moderniseren en uitbreiden om met de opbrengst nieuwe projecten te financieren. Triodos Bank heeft de vernieuwing van het sanitair en van de hal van het centrum gefinancierd.

http://www.protectiondesoiseaux.be/

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue du Bois Nolomont 9
5377
Heure-en-Famenne
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.