Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Green Property scrl - Mundo-Namur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ertzberg cvba - Tweewaters Ertzberg cvba - Tweewaters Duurzaam vastgoed
Espace Kegeljan Espace Kegeljan Duurzaam vastgoed
Herpain Urbis Herpain Urbis Duurzaam vastgoed
IMBOFISC - The Lodge IMBOFISC - The Lodge Duurzaam vastgoed

Green Property scrl - Mundo-Namur

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Green Property, een dochteronderneming van Ethical Property Europe, is de ontwikkelaar achter het energiezuinige kantoorgebouw Mundo-Namur. Dat is de kleine broer van Mundo-B, het Brusselse huis voor duurzame ontwikkeling. Net als in Brussel delen zijn in Mundo-Namur allemaal verenigingen ondergebracht die werken aan duurzame ontwikkeling. Er werken in totaal een dertigtal verenigingen, waaronder Bioforum, Oxfam, Natagora en Plateforme Maison Passive. Ze delen er de informaticadiensten, de receptie en de vergaderzalen met elkaar, een formule die samenwerking stimuleert. Mundo-Namur werd officieel ingehuldigd in 2011. Het is het eerste kantoorgebouw in Wallonië dat werd gerenoveerd tot een passiefgebouw. Het geeft zo een tweede leven aan een oud administratief gebouw van 3.000 vierkante meter. "Technisch was het niet eenvoudig, maar het was interessant om van wat oud en lelijk was, iets nieuws en aantrekkelijks te maken,” aldus Frédéric Ancion, gedelegeerd bestuurder van Ethical Property Europe. Triodos Bank heeft kredieten verleend voor de aankoop en de renovatie. (Foto: Sophie Bronchart)

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Rue Nanon 98
5000
Namur
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.