Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Espace Santé Maison Médicale Ottignies asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Espace Santé Maison Médicale Ottignies asbl

Zorg (Sociale economie)

Espace Santé Maison Médicale Ottignies is een wijkgezondheidscentrum waar iedereen kosteloos terecht kan voor medische zorgen. Dat kan dankzij een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen, die per ingeschreven patiënt een forfaitair bedrag betalen. Het gaat om basisgezondheidszorg met het accent op preventie, informatie en een goede vertrouwensrelatie met de patiënten. Er werken vijf artsen, twee kinesitherapeuten, twee verpleegsters en een sociaal werkster. Zij worden ondersteund door vier onthaalmedewerkers, een coördinatrice voor gezondheidspromotie en twee administratieve medewerkers. Het preventiewerk sensibiliseert onder andere rond roken, verslavingen en diabetes. Om de drie maanden krijgen de patiënten een een klein magazine dat telkens op een bepaald thema focust. Het centrum van Ottignies zorgt er verder voor dat mensen zonder papieren toegang krijgen tot de nodige medische zorgen. Het aantal ingeschreven patiënten stijgt snel. Daarom heeft het centrum een deel van een nieuwbouwproject naast het huidige pand aangekocht. De capaciteit wordt zo uitgebreid van 2.500 patiënten naar 3.500. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop.

http://www.mmottignies.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Avenue des Combattants 49
1340
Ottignies
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.