Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgveste Slingerbosch - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgveste Slingerbosch

Zorg (Sociale economie)

Zorgveste Slingerbosch CV is een fonds dat belegt in de zorgresidentie Slingerbosch. Deze zorgresidentie is gevestigd in Huizen. Ouderen met somatische klachten of geheugenproblemen kunnen hier in een huiselijke omgeving en in stijl ouder worden. De toenemende behoefte aan zorg is geen enkel probleem. Essentieel hierbij is dat de bewoners met een aantal gelijkgestemden in een gezellige en kleinschalige huiselijk omgeving kunnen blijven wonen. Slingerbosch biedt zo een comfortabele woonomgeving. Respect voor privacy, veel persoonlijke aandacht en contact met gelijkgestemden zijn uitgangspunten. Bewoners wonen in een eigen woonstudio die onderdeel uitmaakt van het landhuis Slingerbosch.

http://www.annexum.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Strawinskylaan 485
1077 XX
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .