Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van MoBius Consult - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mana Mana Professionele diensten
Milo Grafisch Ontwerp Milo Grafisch Ontwerp Professionele diensten
Morgenstern Morgenstern Professionele diensten
NOVATO Packaging NOVATO Packaging Professionele diensten

MoBius Consult

Professionele diensten (Sociale economie)

MoBius consult is een onafhankelijk ingenieursbureau dat betrokken is bij vooruitstrevende nieuwbouw en renovatieprojecten in Nederland. Het bureau is werkzaam op vijf vakgebieden: bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid, duurzaam bouwen en installatietechniek. MoBius consult combineert diepgaande vakkennis met gedrevenheid en gezond verstand.

MoBius consult is gevestigd in Driebergen. Het pand aan de Patrimoniumstraat is verbouwd tot een zeer duurzaam en energiezuinig gebouw. Hierdoor ontstaat een passende huisvesting voor MoBius Consult. Daarnaast vervult het gebouw een voorbeeldfunctie.

http://www.mobiusconsult.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Patrimoniumstraat 1
3971 MR
Driebergen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.