Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tuyu - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Strix Lease Service Strix Lease Service Professionele diensten
Turtle Beach VFX Turtle Beach VFX Professionele diensten
Viewpoint Productions Viewpoint Productions Professionele diensten
geWoonboot geWoonboot Professionele diensten

Tuyu

Professionele diensten (Sociale economie)

Tuyu verkoopt eigentijdse en vernieuwende relatiegeschenken. Het onafhankelijke bedrijf zet zich in voor duurzame economische ontwikkeling. Relatiegeschenken zijn zo fair trade, maar ook authentiek omdat ze op maat worden gemaakt.

De producten zijn gemaakt door mensen in ontwikkelingslanden: vakmensen waarmee tuyu persoonlijk contact onderhoudt en kennis uitwisselt. Het werk is sustainable omdat tuyu zich richt op natuurlijke materialen, eerlijke werkomstandigheden stimuleert en bijdraagt aan de werkgelegenheid. De aanpak is commercieel door het geloof in ondernemerschap en het klantgericht denken.

http://www.tuyu.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Waverveense pad 10
3645 CM
Vinkeveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.