Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Muziekpakhuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Energiehuis Het Energiehuis Kunst en cultuur
Het Koelhuis Het Koelhuis Kunst en cultuur
Horrik Horrik Kunst en cultuur

Het Muziekpakhuis

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In hartje Amsterdam staat een particuliere muziekschool waar alles draait om bevlogenheid en samen spelen. Hier krijgen meer dan 60 musici als muziekdocent alle ruimte om hun passie over te brengen. En jaarlijks krijgen minstens 1200 leerlingen de kans om zich muzikaal te uiten.

Het Muziekpakhuis is al bijna 35 jaar een collectief dat werkt zonder subsidie en zonder winstoogmerk. De filosofie is eenvoudig: de kosten laag houden, zodat inspirerende en betaalbare muziekles mogelijk blijft. De stichting is dan ook een vraagbaak voor andere kunstinstellingen die de transitie doormaken van gesubsidieerd naar zelfstandig.

Het Muziekpakhuis biedt groeps- en individuele lessen, maar ook workshops en ensemblebegeleiding. In het gebouw wordt rondom de lessen huiswerk gemaakt, krant gelezen en koffie gedronken. Of je nou jong of oud bent, beginner of ervaren muzikant, dat maakt niet uit. Je vindt altijd hier de kennis en inspiratie voor muzikale groei.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.muziekpakhuis.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Alberdingk Thijmstraat 19
1054AH
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.