Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Het Muziekpakhuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Energiehuis Het Energiehuis Kunst en cultuur
Het Koelhuis Het Koelhuis Kunst en cultuur
Horrik Horrik Kunst en cultuur

Het Muziekpakhuis

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In hartje Amsterdam staat het Muziekpakhuis. Een particuliere muziekschool met zestig docenten die les geven op meer dan dertig instrumenten aan ruim twaalfhonderd leerlingen per jaar. Het Muziekpakhuis is al bijna 35 jaar een docentencollectief dat zelfstandig, zonder enige subsidie opereert. Zij dient als voorbeeld en vraagbaak voor vele kunstinstellingen in het land die de transitie doormaken van gesubsidieerd naar (gedeeltelijk) zelfstandig. Amateurmuzikanten van alle leeftijden en achtergronden zijn welkom om hun muzikale talenten te ontdekken, te ontplooien en geïnspireerd te worden door de docenten die ook uitvoerende muzikanten zijn. Het Muziekpakhuis biedt naast individuele of groepslessen ook workshops, band- en ensemblebegeleiding. En speciale projecten waaronder concerten op gerenommeerde podia en een jaarlijks buurtfestival. In het gebouw wordt rondom de lessen huiswerk gemaakt, krant gelezen en kopjes koffie gedronken. Jong of oud, veel of weinig ervaring, klassiek, pop of jazz: iedereen kan bij het Muziekpakhuis het type les volgen dat bij hem of haar past.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.muziekpakhuis.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Alberdingk Thijmstraat 19
1054AH
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.