Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Armonea - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Armonea

Zorg (Sociale economie)

Armonea is met ruim 82 residenties, serviceflats en woonzorgcentra de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg in België. Armonea biedt haar residenten een aantrekkelijke leefomgeving, dienstverlening op maat en kwalitatieve zorg, volgens haar vier basiswaarden: kwaliteit, engagement, innovatie en respect. De naam Armonea verwijst naar de harmonie tussen residenten en medewerkers en de relatie met de overheid, de lokale gemeenschap en andere partners. Armonea bood woongelegenheid aan 9.000 senioren. Triodos Bank heeft, in co-financiering met andere Belgische banken, kredieten verleend om die groei te financieren.

http://www.armonea.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Stationsstraat 102
2800
Mechelen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.